sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Idoleita (ei niitä laulavia) ja kirpsakoita kisatunnelmia


"Möhkö on sosiaalisesti ei-ihan-niin-ketterä otus, jonka ajatuksenjuoksu ja vuorovaikutus ihmisten kanssa olisi parhaimmillaan kaksinkertaisella nopeudella nautittuna. Möhköjen repertuaariin kuuluu tunnusomaisina piirteinä etenkin möllötys ja höhöttäminen."

Möhkön matka talven ihmemaahan sujui kolmen sisaruksen seurassa rattoisasti, möllöttäen. Oma paikka, oma junalippu ja omat, herkulliset matkaeväät; näin alkoi Möhkäleen ensimmäinen matka emonsa kotiseudulle. Junassa ei ollutkaan leikkipaikkaa, mutta onneksi matka kesti vain tunnin.
Perjantai viuhahti vauhdilla Möhkön kotiutuessa uuteen paikkaan. Se valloitti myös isovanhempiensa sydämet ja sai rakkautta muiltakin kun väsähtäneeltä emoltaan. Musta pallero paljastui myös taitavaksi paketointiavuksi, kun Kira pakkaili ystävien lahjoja lauantaina. Illalla olisi tiedossa isot 50-vuotisjuhlat!
Möhkelström heräsi sunnuntaina kukonlaulun aikaan ja karjaisi koko talouden liikkeelle. Oli päästävä kokemaan ensi kertaa Salpausselänkisojen tunnelma! Möhköä hemmoteltiinkin VIP-passilla, jolla pääsi katsomaan tapahtumia sille sopivilta etäisyyksiltä. Möhkö kun on vähän likinäköinen. Innostunut möheltäjä pääsi nauttimaan myös buffetin antimista!

 

Kuitenkin potin räjäytti Möhkön ja Kiran yhteinen idoli, Toni Nieminen! Pikkuvipeltäjä karkasi emonsa käsistä ja juoksi suoraan mäkikuninkaan syleilyyn. 


Väsähtänyt pääjalkainen tuhisee omalla paikallaan, oman junalippunsa ja eväiden kanssa paluumatkalla. Oi näitä elämän ensikokemuksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti